Hej och välkommen till Arel-Data!

 

 

Nu har du hittat rätt! Vi är servicebyrån som hjälper dig med allt det där markarbetet, så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Arel-Data AB har varit i servicebyråbranschen ända sen 1981, det borgar för ett gediget kunnande och långsiktigt servicetänkande, där kunden alltid är i fokus.

Vår affärsidé är att ha långvariga och förtroendefulla förhållanden med våra kunder, där vi tillsammans förädlar och vidareutvecklar verksamheten. För att kunna uppnå detta, har vi ett antal olika delar/avdelningar för att kunna erbjuda en så fullständig service som möjligt, det gör att du behöver bara vända dig till ett ställe.


Flexibilitet, mångsidighet å gedigen produktkunskap är nyckelorden för att skapa en lönsamt förhållande. Vi trycker gärna på vårt medlemssystem "Arel-Data On-line" som ett komplett hjälpmedel både för din webbexponering,
där du lätt kan förändra innehållet på dina webbsidor, samtidigt som detta är integrerat med din organisationstruktur och innehåller alla dina medlemmar/     kontakter på ett flexibelt sätt. Arel-Data On-line innehåller självklart funktioner för fakturering/avisering och fullständig ekonomihantering.

 

Michael Bäck, VD Arel-Data AB

 
Postadress:
Arel-Data AB
Box 1148
171 23 Solna
Besöksadress:
Ågatan 12B
172 62 Sundbyberg
  Kontakt:
Telefon: 08-470 24 00
Fax: 08-470 24 24
Epost: info@areldata.se
Orgnr: 5561672402